از خودروی جدید تیم فرمول یک آلفاتائوری به صورت یک رندر گرافیکی رونمایی شد، اونم چه رونمایی خفنی.

المان های به کار رفته در رندر خودروی جدید آلفاتائوری at03 صحبت از یک طراحی بینظیر و یک طرح جسورانه دارد.

شکل سایدپاد و کاور موتور مشخصا درخواست جودی اگینتون بوده که اجازه داده تا طراحان یک طراحی فشرده سازی شده تری رو نسبت به استون مارتین و مکلارن داشته باشند. (البته طرح هیجان انگیز و زیباتری هم هست)

ساید پاد ها در at03 از ارتفاع بالاتری برخوردار هستند، که هم به شدت شیب دار هستند و هم در بخش جلویی فشرده شدند، تیم آلفاتائوری بدونه این که خیلی ارتفاع رادیاتور هارو بالاببره مثل استون ماریت رفتار کرده و از این باب که اونا حتی از کاور موتور برای خروجی هوای گرم موتور استفاده میکنند مثل کاری که مکلارن کرده.

از دید سیستم تعلیق که تیم آلفاتائوری از سیستم پوش راد برای جلو و پول راد در سیستم تعلیق عقبش استفاده میکنه(بر خلاف مکلارن که کلا" استراتژی معکوس رو در نظر داره)

شکل ظاهری باله جلو(که ممکنه تا تست بارسلونا تغییرات زیادی داشته باشه مثل پارسال) به مقدار قابل توجهی به مکلارن شباهت داره که به شدت تحتد تاثیر چهار المان بال جلو بوده با این تفاوت که تیغه اصلی بال جلو آزاد نیست و دماغه اون بخش رو پر کرده.

شکل مربعی ورودی هوای رادیتورهای جلوی سایدپادها که با یک زاویه شدید به بادیورک لینک میشند که شکل خود ورودی هوای رادیاتور ها خیلی به استون مارتین شباهت داره و طرح مکلارن کاملا" چیز دیگه ای هست و از ورودی بزرگتر که عریض تر هست استفاده کرده.

به خاطر این که الفاتائوری از تمامی اجزار اطراف گیربکس ردبول استفاده میکنه (خود گیربکس، سیستم هیدرولیک و سیستم تعلیق) ممکنه که ردبول هم خودش از همین نوع طراحی در عقب خودرو خودش استفاده کرده باشه.

محور جلو کمی جلوتر از استون مارتین و مکلارن هست که باعث شده تا فضا برای کانال ونتوری(کانل های زیر خودرو) بیشتر باشه و این که قطعه ای ایرودینامیکی که جای بارج بورد ها قرار گرفتند مثل استون مارتین که کمک میکنه تا جریان هوای پر تلاطمی که پشت چرخ جلو بوجود میاد وارد کانال های ونتوری زیر خودرو نشند.

موضوع بعدی تفاوت توی کشیدگی بین خودرو هایی که با موتور مرسدس طراحی میشند توی خودرو هایی که با موتور هوندا طراحی میشند وجود داره، با توجه به این که هر دو پاور یونیت مرسدس بنز و هوندا از تکنولوژی توربو جدا گانه استفاده میکنند، پاور یونیت هوندا کمی جلوتر از مکلارن و استون مارتین توی آلفاتائوری قرار گرفته و بدنه گیربکس هم بلندتر هست.

نحویه قرار گیری سایدپاد در آلفاتائوری خیلی خاص هست، زاویه و شیب رو به پایینشون که به سمت عقب خودرو ادامه داره تا این که به کف خودرو میرسند .هدف این نوع طراحی در آلفاتائوری هر چیزی که هست خیلی سوال برانگیز هم هست چون کانل های ونتوری زیر خودرو با شیب به سمت بالا به سمت کفه خودرو و در نهایت از عقب خودرو و دیفیوزر بیرون میزنند درصورتی که ساید پاد با شیب مخالف به سمت کانال های ونتوری حرکت کردند و شاید با هم تداخل هم داشته باشند و یا یک طرح منحصر بفردی هست که آلفاتائوری تا به اینجای کار اجرایش کرده.

آلفاتائوری فصل گذشته یک فصل عالی رو پشت سر گذاشت، درسته که راننده جدیدشون یوکی سنودا هنوز راه زیادی برای راننده بهتر شدن داره، ولی خوب اونا بعضی وقت ها اونقدر سریع بودن که حتی از مکلارن ها و فراری ها جایگاه بهتری توری پیس داشتند و به نظر میرسه که این پیشرفت میتونه ادامه دار باشه و ما آلفاتائوری رو در رده های بالاتر و نزدیکتر به تیم های برتر بیشتر از گذشته ببینیم.

 

No comments

ما را دنبال کنید

حتما بخوانیم

  • هفته

  • ماه

  • همه